Menu

Fotbal

Belgická liga

KAS Eupen – KV Kortrijk

1:2

konec (0:1)

12.08.2017, 20:00 • Stadion am Kehrweg, Eupen • 3. kolo • Filip Melecký

Tipsport: 2.2 3.5 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Krátce poté se velmi ochotně ve vápně k zemi poroučel Ocansey a hlavní rozhodčí jeho pád ocenil žlutou kartou.

90+2

Domácí promarnili další skvělou příležitost! Verdier poslal křižný pas pokutovým územím, který skončil až u nohou jednoho ze spoluhráčů, jenž v dobré pozici selhal, když ani netrefil hostující bránu.

90

Žlutou kartu za zdržování hry dostává Jovan Stojanović (KV Kortrijk).

83

Za nedovolený zákrok byl potrestán domácí Valiente kartou žluté barvy.

79

79. Jordan LOTIÈS - 1:2

79

Eupen právě vstřelil branku!
Domácí se nakonec přece jen dočkali a mají hosty na dostřel!! Rozehrávku od rohového praporku si vzal na starost García, který přesným centrem na přední tyč našel Verdiera. Jeho hlavičku na brankové čáře odvrátil obránce KV Kortrijku totiž jen do míst, kde se nacházel JORDAN LOTIÉS, který míč bez větších potíží doklepl do odkryté brány.

78

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Idir Ouali, přichází Larry Azouni.

76

Už to ovšem nemuselo platit. Ve stoprocentní příležitosti však domácí znovu selhali, když rána jednoho z nich prosvištěla jen kolem Kaminského tyče!

73

Za nasimulovaný pád uvnitř šestnáctky dostal žlutou kartu hostující Chevalier.

72

Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Alessio Castro-Montes, přichází Moussa Diallo.

71

Hosté se vydali směrem vpřed a za hranicí šestnáctky napřáhl jeden z jejich borců, který velmi tvrdým projektilem jen těsně minul soupeřovu bránu!

70

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Bryan Verboom, přichází Evgeny Makarenko.

69

Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Diawandou Diagné, přichází Jean Thierry Lazare Amani.

64

Následoval rohový kop, po němž vznikl ohromný závar uvnitř hostující šestnáctky. Tirpan svým pokusem trefil jen připraveného Kaminského a domácí tak ani tentokrát nedokázali dopravit míč do sítě!

62

Domácí teď hostům pořádně zatápějí, ale kýžené branky se ne a ne dočkat. Na nádhernou ránu Verdiera byl sice Kaminski krátký, ale branková konstrukce stála Francouzovi v cestě.

59

Kaminski dnes chytá fantasticky! Tentokrát se belgickému brankáři ve službách KV Kortrijku podařilo vyrazit jedovatou ránu mířící pod břevno na rohový kop.

58

Ajagun se snažil hasit brejkovou situaci domácího mužstva, což se mu podařilo jen za cenu faulu, za který navíc od rozhodčího získal kartu žluté barvy. Dalším karetně potrestaným hráčem je hostující Verboom.

54

54. Teddy CHEVALIER - 0:2

54

Kortrijk právě vstřelil branku!
Hosté přidávají další trefu a zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou branek!! Skvělou průnikovou přihrávkou vybídl k úniku svého spoluhráče Lepoint. Adresátem pasu byl francouzský kanonýr TEDDY CHEVALIER, který stíhán obráncem se hnal na soupeřovu bránu. Těsně před šestnáctkou si míč zasekl a nádherným lobem překonal vyběhnutého Van Crombruggeho.

46

Hned zkraje druhého poločasu domácí málem udeřili! Po vzdušných soubojích poblíž hranice šestnáctky míč doputoval až k nohám Garcíi, který přízemní střelou nártem jen těsně minul Kaminského bránu!

45

Verdierův centr sklepl García přímo před Schouterdena, který se nerozpakoval a tvrdě vypálil. Jeho rána z voleje však přesná nebyla.

40

Domácí mohli bleskově srovnat, ale Kaminski vytáhl důležitý zákrok! Stoper hostů Kumordzi podklouzl při rozehrávce, což málem zužitkoval Castro-Montes proti jehož pokusu z bezprostřední blízkosti hostující brankář skvěle zasáhl!

38

38. Jovan STOJANOVIĆ - 0:1

38

Kortrijk právě vstřelil branku!
Hosté se zčistajasna ujímají vedení!! Po pohledné kombinaci z pravé strany se hráči v červeném dostali až k šestnáctce, kde Lepoint našel zcela osamoceného střídajícího JOVANA STOJANOVIĆE, který přízemní střelou k bližší tyči se štěstím překonal domácího gólmana.

36

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Stijn De Smet, přichází Jovan Stojanović.

33

Domácí teď zazmatkovali v obraně a nabídli hostům šanci ke vstřelení úvodní branky. Útočné duo hostů však zaváhání Lotiése s Van Crombruggem potrestat nedokázalo.

17

Domácí měli k dispozici další skvělou příležitost! Po rychlé akci po pravé straně obdržel již v šestnáctce přesný přízemní pas Verdier, jehož pokus z první z výborné pozice zamířil pouze vysoko nad Kaminského bránu.

11

Po faulu na Diagného měli domácí výhodu volného přímého kopu. Na nadýchaný centr si v šestnáctce naskočil Valiente proti jehož hlavičce musel Kaminski vytáhnout pohotový zákrok!

7

Ouali dostal parádní přihrávku do běhu a Tirpan svého unikajícího soupeře zastavil pouze za cenu faulu, za který od rozhodčího navíc vyfasoval žlutou kartu.

KAS Eupen – KV Kortrijk

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 79. Lotiès – 38. Stojanović, 54. Chevalier

Karty:   7. Tirpan (EUP), 83. Valiente (EUP), 90+3. Ocansey (EUP) – 58. Ajagun (KRT), 58. Verboom (KRT), 73. Chevalier (KRT), 90. Stojanović (KRT)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 5:18.

KAS Eupen: Van Crombrugge – Tirpan, Valiente, Lotiès, Wagué – Diagné (69. Lazare Amani), García, Castro-Montes (72. Diallo) – Schouterden – Ocansey, Verdier.
Náhradníci: Nurudeen – Lazare Amani, Mouchamps, Diallo, Gnaka, Odeni, Aw.

KV Kortrijk: Kaminski – Van Loo, Kovačević, Kumordzi, Verboom (70. Makarenko) – Ajagun, Van der Bruggen, De Smet (36. Stojanović) – Lepoint – Ouali (78. Azouni), Chevalier.
Náhradníci: Galens – Rougeaux, Kage, Stojanović, Budkivskij, Azouni, Makarenko.

Rozhodčí: Alen Wesley – J. Walschap, M. Hillaert.