Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SKN St. Pölten – SV BauWelt Koch Mattersburg

0:0

konec (0:0)

12.08.2017, 18:30 • NV Arena, Sankt Pölten • 4. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.73 3.4 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Bojovné utkání mezi St. Pöltenem a Mattersburgem skončilo bezbrankovou remízou, se kterou zřejmě oba týmy i přes velkou touhu vyhrát budou spokojeny. Průběh zápasu byl totiž vyrovnaný a příliš šancí nenabídl. Mattersburg sice v prvním poločase vstřelil gól, ale kvůli těsnému ofsajdu nebyl uznán. Konečný výsledek: St. Pölten 0 Mattersburg 0. (20:24:27)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Poslední nákop vpřed v podání Mattersburgu od střídaček a v dnešním zápase se už toho zřejmě moc nestane.

90+3

Florian Sittsam se snažil na levé straně obranné poloviny jeho týmu udržet míč a hosté u něj nakonec také zůstali, protože hostující fotbalista byl stažen k zemi napadajícím Davidem Stecem.

90+2

Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Stefan Maierhofer, přichází Thorsten Mahrer.

90+1

Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.

90

Ne, že by hráči obou týmů hráli bez nasazení. Touha vyhrát se ale hodně podepisuje na osobních soubojích, které jsou hodně tvrdé, a díky častým faulům je hra hodně kouskována.

87

Stefan Maierhofer se snažil po rozehrání rohového kopu a odvrácení míče směrem k němu tak vehementně prodrat do zakončení, až mu byl odpískán útočný faul.

82

Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Michael Novak, přichází Markus Pink.

80

Babaca Diallo se snažil vybojovat před střídačkami míč a u postranní čáry zezadu stáhl k zemi Stefana Maierhofera.

79

Střídající Florian Sittsam předvedl ve středu hřiště skluz, během kterého fauloval a vzápětí viděl žlutou kartu.

79

Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Devante Parker, přichází Lonsana Doumbouya.

79

Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Sandro Ingolitsch, přichází Mario Mosböck.

78

Současné rozpoložení na hřišti přináší nádherný fotbal nahoru a dolů. Mattersburg se málem řítil sám na bránu.

77

Konečně se jeden z trenérů pokusil oživit hru střídáním. Další změny na sebe určitě nenechají dlouho čekat. Je jasné, že se závěrem zápasu už se nikdo nechce dopustit chyby.

76

Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Andreas Gruber, přichází Florian Sittsam.

75

Lukas Rath se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následná střela zamířila nad břevno poté, co byla přizvednuta zdí.

74

Sandro Ingolitsch v blízkosti šestnáctky sestřelil zezadu Philippa Erhardta a může být rád, že neviděl kartu. Mattersburg bude zahrávat volný přímý kop z velmi zajímavé pozice.

73

Mattersburg připravuje první střídání. U střídačky už dostává pokyny připravený Florian Sittsam.

72

Michael Novak polévá na hřišti poté, co podstoupil tvrdý hlavičkový souboj se Sandrem Ingolitschem.

70

Do pokutového území hostí přilétl z pravé strany a ostrého úhlu střílený přízemní centr, který na přední tyči zpacifikoval Markus Kuster. Oba brankáři jsou stále bezchybní a moc práce neměli.

69

Fotbalisté St. Pöltenu hodně chtějí, to je na jejich výkonu a úsilí evidentní, ale Mattersburg dobře brání.

65

Fotbalisté Mattersburgu jsou vzhledem k formě St. Pöltenu favoritem utkání, zatím se jim ale nedaří svou roli naplnit a vstřelit gól, který by je přiblížil k druhé výhře.

64

Stefan Maierhofer je směrem vpřed hodně aktivní a nyní to vzal dobře na sebe, jeho přízemní střela ze střední vzdálenosti byla ovšem příliš slabá a skončila vedle pravé tyče.

60

Ze zápasu uplynula téměř hodina hry a stále marně čekáme na úvodní gól.

59

59. Michael Ambichl zakončil krásnou akci bočními nůžkami!

59

Sandro Ingolitsch si na pravém křídle nádherně razil míč se svým spoluhráčem, čímž vyřadil ze hry hned dva hráče Mattersburghu, a do jeho následného centru se na přední tyči pohotově položil Michael Ambichl, jehož boční nůžky střihly vedle pravého horní rohu brány!

58

Devante Parker si naběhl do šestnáctky na zpětnou přihrávku z pravé strany pokutového území a bez přípravy vypálil. No, vypálil. Jednalo se spíše o laxní přízemní střelu, která o pořádný kus minula vzdálenější levou tyč.

56

Stefan Maierhofer se snažil u pravého rohového praporku doběhnout míč, a když věděl, že se mu to nepodaří, nepříjemně došlápl na levou nohu Danielovi Petrovićovi.

54

David Stec spěchal za míčem, aby ho odkopl někam do horních tribun a zabránil rychlému protiútoku Mattersburgu, což mělo za následek tvrdý náraz do Andrease Grubera.

53

A další rohový kop v podání Michaela Ambichla po sraženém centru, ani tentokrát ale nic nepřinesl.

52

Michael Ambichl na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop, jeho následný centr ovšem žádnou šanci nepřinesl.

51

Fotbalisté St. Pöltenu se dostali po odvráceném centru ze hry ke střele, která byla tečována a zamířila vysoko nad.

48

Mattersburg se po přízemním centru z levé strany také ocital v šestnáctce ve slibné šanci, jenže jeden z hostujících fotbalistů při pokusu vypálit pohotově z otočky podklouzl.

46

46. Sandro Ingolitsch zahodil velkou šanci! Zachránil ho ofsajd

46

Jako na stolním tenise to ihned po začátku druhého poločasu vypadalo v pokutovém území Mattersburgu a po několika odrazech míče se dostal do obrovské šance Sandro Ingolitsch, jehož přízemní střela z blízkosti zamířila těsně vedle levé tyče! I kdyby ale gól vstřelil, kvůli ofsajdu by s největší pravděpodobností neplatil.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:35.
První poločas zápasu mezi St. Pöltenem a Mattersburghem nabídl na obou dvou stranách zajímavou gólovou příležitost, jeho zbývajících patnáct minut ovšem už tak zajímavých z fotbalové stránky nebylo, protože na hřišti to vypadalo jako v ringu. Hosté dosáhli branky, kvůli ofsajdu ale neplatila. Skóre po prvním poločase: St. Pölten 0 Mattersburg 0.

45+5

První poločas skončil.

45+2

Damir Mehmedovic se postavil na levé straně útočné poloviny svého týmu u postranní čáry do cesty jednomu z protihráčů a hokejovým bodyčekem ho poslal k zemi. Žlutá karta.

45

Čtvrtý rozhodčí nastavil nad rámec prvního poločasu, ve kterém se hodně často hra přerušovala, pět minut!

44

Blíží se závěr prvního poločasu a v NV Areně to zajím vypadá jako v ringu. Oba týmy se soustředí více na dohrávaní osobních soubojů, než na vytváření nějakých gólových šancí.

40

Babaca Diallo předvedl na pravé straně obranné poloviny hřiště svého týmu v blízkosti rohového praporku ostrý skluz, kterým hodně ošklivě sestřelil Andrease Grubera. Kartu ale nakonec viděl Devante Parker.

39

Devante Parker se hnal ve středu hřiště za míčem a snažil se ho vybojovat ve skluzu, kterým sestřelil v plné rychlosti běžícího Floriana Harta. Ani nyní karta nebyla udělena.

38

Andreas Gruber si nabíhal do šestnáctky na vysoký míč ze středu hřiště a tělem dohrál Christopha Rieglera. Brankář St. Pöltenu se poté velice ochotně zřítil k zemi.

34

Ze strkanice, do které se zapojilo několik hráčů, pramenila nakonec pouze jedna žlutá karta, kterou viděl domácí Martin Rasner. Z jeho očí bylo patrné, že nemá ponětí za co. A faktem je, že v tom byl zcela nevinně.

34

34. Na hřišti to chvíli vypadalo jako v ringu. Co se stalo?

34

Devante Parker se hnal u pravého rohového praporku za míčem, aby ho vybojoval, což se nelíbilo Florianovi Hartovi a stáhl ho zezadu rukama k zemi. Daniel Petrović se na to nemohl dívat a okamžitě se vydal k němu, aby mu nárazem do hrudi rázně domluvil. Florian Hart situaci neustál a skončil na trávníku.

32

Philipp Erhardt se snažil ve středu hřiště u pravé postranní čáry vybojovat míč mezi dvojicí protihráčů a nepříjemně se srazil s Martinem Rasnerem, který zůstal ležet na hřišti.

30

Ze zápasu uplynulo téměř třicet minut a zatím marně čekáme na gól. O zajímavé situace ovšem nouze není.

29

29. Po neuznaném gólu přišla příležitost na opačné straně

29

Fotbalisté St. Pöltenu vyhráli na levé straně hřiště tvrdý souboj o míč a poté do šestnáctky poslali nebezpečný přízemní centr. Na vzdálenější pravé tyči si na něj naběhl zřejmě Michael Ambichl a jeho prudká přízemní střela skončila na boční síti!

28

28. Mattersburgu překazil gólovou radost těsný ofsajd!

28

Mattersburg rozjel na levé straně hřiště rychlou a velice zajímavou akci, po které přišla přihrávka do šestnáctky a vzápětí také gól, který ovšem pro ofsajd nebyl uznán!

27

Sice už jsme to avizovali v informacích před zápasem, ale St. Pölten během úvodních tří kol ani jednou nebodoval.

25

Roope Riski si nabíhal do šestnáctky na prudkou kolmou přihrávku, u míče byl ale jako první vybíhající brankář Markus Kuster, který ho těsně před ním sebral ze země.

24

A opět stejná situace. Tentokrát domácí fotbalisté poslali do šestnáctky nebezpečný centr z pravé strany a na vzdálenější levé tyči na něj nedosáhl zřejmě Devante Parker.

23

Damir Mehmedovic si na hranici šestnáctky zpracoval odražený míč a pohotově vypálil. Jeho přízemní pokus měl ovšem špatnou faleš a zamířil daleko vedle vzdálenější pravé tyče.

21

Damir Mehmedovic využil volného prostoru na levé straně hřiště k nebezpečnému, střílenému, přízemnímu centru do šestnáctky, po kterém se natahovali dva spoluhráči a těsně na míč nedosáhli.

20

Stefan Maierhofer spěchal do šestnáctky, aby dostihl prudkou kolmou přihrávku, do cesty se mu ovšem postavil jeden z protihráčů a vykoledoval si faul.

17

17. Alois Höller se ocitl v první zajímavé brankové příležitosti

17

Jano rozehrál standardní situaci na krátkou vzdálenost a Andreas Gruber poté ze středu útočné poloviny svého týmu načechral nádherný oblouček do šestnáctky, kde ho jeden z jeho spoluhráčů sklepl hlavou na Aloise Höllera! Poslední jmenovaný hráč neváhal se zakončením a pohotově vypálil z voleje, jenže pouze do náruče brankáře Christopha Rieglera.

16

Mattersburg se snažil prosadit na pravém křídle, kde vybojoval autové vhazování. Kromě něho se ale hosté k ničemu nedostali a Christoph Riegler v klidu odkopával od své brány.

14

A znovu v akci Stefan Maierhofer, který se tentokrát po přízemním centru z pravého křídla uprostřed šestnáctky dostal ke střele, přestože mu míč mířil na paty. Hostující fotbalista si míč nejprve zpracoval a poté vypálil z otočky metr a půl nad břevno.

13

Stefan Maierhofer podstoupil ve středu hřiště tvrdý osobní souboj, když ho jeden z protihráčů dojel ostrým skluzem a poté přes něj přepadl. Tentokrát ovšem lékaři potřeba nebyli.

12

Následné útočné snažení St. Pöltenu žádné vzrušení nepřineslo a Markus Kuster odkopával od brány.

11

Michael Ambichl na levé straně hřiště na konci osmé minuty rozehrál standardní situaci a na vzdálenější pravou tyč posílal pěkný centr, hosté ale míč dokázali odvrátit.

9

Jen pár okamžiků na to, se na opačné straně hřiště pokoušel poslat míč do šestnáctky stejným způsobem Devante Parker, jeho centr ovšem pro změnu ukryl v náručí Markus Kuster.

7

Andreas Gruber se rozeběhl podél levé postranní čáry a chystal se poslat míč do šestnáctky, jenže jeho přízemní střílený centr byl odvrácen do zámezí. Následovalo autové vhazování.

3

Jano byl tím hráčem, kterému lékaři přitiskli chladící gel k hlavě poté, co se zvedl zpět na nohy.

1

Nevídaný úvod utkání v NV Areně. Ve středu hřiště došlo k ostrému nezaviněnému střetu, po kterém jeden z fotbalistů Mattersburgu zůstal ležet otřesený na hrací ploše.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SKN St. Pölten: Riegler – Diallo, Huber, Petrović – Stec, Rasner, Ambichl, Mehmedovic – Ingolitsch, Roope Riski, Parker.

SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Hart, Ortiz, Rath, Novak – Erhardt, Jano – Höller, Prevljak, Gruber – Maierhofer.

Rozhodčí: Rene Eisner. Asistenti: Robert Steinacher, Daniel Trampusch. Čtvrtý rozhodčí: Alexander Harkam.
St. Pölten vykročil do nové sezóny rakouské Bundesligy velmi špatně, když prohrál všechny tři úvodní zápasy. Ve čtvrtém kole domácí tým narazí na Mattersburg. Hosté na rozdíl od hráčů St. Pöltenu zažili během úvodních tří kol všechny tři možné výsledky. Dokáží domácí fotbalisté letos poprvé bodovat?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SKN St. Pölten – SV BauWelt Koch Mattersburg

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   34. Rasner (SPN), 40. Parker (SPN), 45+2. Mehmedovic (SPN), 80. Diallo (SPN) – 79. Sittsam (MTT), 87. Maierhofer (MTT)

SKN St. Pölten: Riegler – Diallo, Huber, Petrović – Stec, Rasner, Ambichl, Mehmedovic – Ingolitsch (79. Mosböck), Roope Riski, Parker (79. Doumbouya).
Náhradníci: Vollnhofer – Mehremič, Thürauer, Martic, Grabovac, Doumbouya, Mosböck.

SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Hart, Ortiz, Rath, Novak (82. Pink) – Erhardt, Jano – Höller, Prevljak, Gruber (76. Sittsam) – Maierhofer (90+2. Mahrer).
Náhradníci: Casali – Ertlthaler, Sittsam, Okugawa, Mahrer, Pink, Bürger.

Rozhodčí: Rene Eisner. Asistenti: Robert Steinacher, Daniel Trampusch. Čtvrtý rozhodčí: Alexander Harkam