Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brighton & Hove Albion – Manchester City

0:2

konec (0:0)

12.08.2017, 18:30 • Falmer Stadium, Brighton • 1. kolo • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 10.3 5.8 1.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:28:53)

Dnešní utkání sledovalo 30 415 diváků!
Máme dobojováno, Manchester City přivítal Brighton v Premier League výhrou 2:0 v přímořském městě. Manchester City měl daleko více ze hry, Brighton se k moc šancím nedostal, i když skórovat taktéž mohl. Manchesteru nebyly uznány dva góly. Skóre otevřel až v 70. minutě Sergio Agüero a o pět minut později si Lewis Dunk vstřelil vlastní gól. Svěřenci Pepa Guardioly tak úkol splnili a vrací se do Manchesteru se všemi body.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Utkání už se opravdu pouze dohrává. U míče je Manchester City a s kombinační hrou momentálně zůstává na své polovině.

90+2

Rohový kop Manchester City rozehrál poněkud nakrátko. Kombinace se pak bez ohrožení branky přenesla zpět mezi beky hostujícího celku.

90+1

Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

Utkání se již spíše dohrává, Manchester City se tolik dopředu netlačí a fanoušci Brightonu hlasitě tleskají, i když jsou u míče hosté. Euforie z návratu do Premier League je očividně silnější.

89

David Silva si s Bernardem Silvou vyměnil míč a následně jej posunul na Saného, který se pokoušel probít do pokutového území Brightonu. Důraznou stopku mu však vystavil čistým zákrokem Bruno.

88

Pascal Groß vyslal centr do šestnáctky Manchesteru City doufajíc v to, že se ho ujme někdo z jeho spoluhráčů. Nicméně balón letěl mimo hrací prostor.

87

Hra se vyloženě moc neposunula a tak se Bernardo Silva stáhnul více do zálohy, aby si taktéž zahrál. Jenže Fernandinho rázem ztratil míč a dopředu tak může jít v posledních minutách ještě Brighton.

86

Bernardo Silva se zatím k míči nedostal, neboť Manchester City zatím pouze kombinuje na své polovině, či u půlící čáry a utkání už tak spíše dohrává.

85

Do akce v pokutovém území Brightonu se dral Leroy Sané, jemuž poslal dobrý balón David Silva. Nicméně na poslední chvíli balón zastavil Pascal Groß.

83

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Bernardo Silva.

82

Žlutou kartu dostává Raheem Sterling (Manchester City).

82

Do šestnáctky Manchesteru City se dostal Isaiah Brown, který byl poslán k zemi Nicolásem Otamendim! Podle sudího se však o faul nejednalo a penalta se tak kopat nebude.

81

Do hry s míčem se zapojil i střídající Raheem Sterling, který však balón vrátil rychle do zálohy Manchesteru City. Ten se aktuálně nikam moc nežene.

80

A z této standardní situace vznikl rohový kop pro Brighton. Míč si však od rohového praporku našel cestu pouze do náruče Edersona.

Brighton & Hove Albion – Manchester City

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Agüero (Silva), 75. Dunk (vla.)

Karty:   29. Jesus (MAC), 82. Sterling (MAC)

Držení míče: 22 % : 78 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 5:9.

Brighton & Hove Albion: Ryan – Bruno (C), Dunk, Duffy, Suttner – Is. Brown (24. Murphy), D. Pröpper, Groß, Stephens, March (77. Knockaert) – Hemed (60. G. Murray).
Náhradníci: Mäenpää – G. Murray, Knockaert, Sidwell, Murphy, Rosenior, Hünemeier.

Manchester City: Ederson – Stones, Kompany (C), Otamendi – Walker, De Bruyne, Silva, Danilo (68. Sané), Fernandinho – Jesus (78. Sterling), Agüero (83. B. Silva).
Náhradníci: Bravo – B. Silva, Sterling, Sané, Mangala, Y. Touré, Foden.

Diváci: 30 415