Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Watford FC – Liverpool FC

3:3

konec (2:1)

12.08.2017, 13:30 • Vicarage Road, Watford • 1. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 6.5 4.25 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Miguel BRITOS - 3:3

90+3

Watford právě vstřelil branku!
To snad není možné, Watfordu se v nastavení zničehonic podařilo srovnat, Vicarage Road je na nohou! K vidění byla opravdu hodně netradiční branka, po rohovém kopu a šťastném odrazu se balonu na přední tyči ujal Richarlison. Mignolet jeho ránu sice stačil vytěsnit do břevna, nic platné mu to ale nebylo, odražený míč totiž za brankovou čáru doklepl dobře postavený MIGUEL BRITOS!

57

57. Mohamed SALAH - 2:3

57

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, Liverpoolu se dvěma brankami během dvou minut podařilo špatně rozehrané utkání otočit! Na Lovrenův pas si naběhl na hranici ofsajdu se pohybující Firmino, jehož šikovný lob by asi doputoval mezi tři tyče. Celou situaci dobíhající MOHAMED SALAH ale neponechal nic náhodě a těsně před brankovou čárou balon pro jistotu uklidil do sítě – 2:3!

55

55. Roberto FIRMINO - 2:2

55

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí fanoušci nejsou nadšení, nic ale už nemohou změnit – Liverpoolu se deset minut po začátku druhého poločasu podařilo srovnat! Exekuce pokutového kopu se ujal ROBERTO FIRMINO, který poslal Gomese k opačné polovině branky a s přehledem míč uklidil do sítě.

32

32. Abdoulaye DOUCOURÉ - 2:1

32

Watford právě vstřelil branku!
Ofenzivní hody na Vicarage Road pokračují! Vyrovnaný stav vydržel jen tři minuty, domácí si totiž po dalším zaváhání soupeřovy defenzivy berou ztracené vedení zpět. Okaka přesně přihrál na pravé straně šestnáctky se pohybujícího Amrabata, jehož nabídku ale zastavil Matip. Balon se ale od kamerunského obránce odrazil přesně do míst, kam si sbíhal ABDOULAYE DOUCORÉ, který jej v naprosté pohodě doklepl do poloprázdné branky.

29

29. Sadio MANÉ - 1:1

29

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak to je pro domácí tým poněkud kruté, Liverpool až doposud nepředvedl zhola nic, stačila mu ale jedna akce a na Vicarage Road je srovnáno! SADIO MANÉ byl zády k brance soupeře, navíc několikrát atakován, ovšem i tak dokázal nahrát Morenovi. Ten si jako adresáta svého pasu vybral Cana, který jen tak lehce sklepl pro sprintujícího senegalského křídelníka a ten se tváří v tvář Gomesovi nezmýlil.

8

8. Stefano OKAKA - 1:0

8

Watford právě vstřelil branku!
Tak to je velmi překvapivý úvod, Watford se totiž před vlastními fanoušky už zkraje utkání dostává do vedení nad favorizovaným Liverpoolem! Celá gólová situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, když Holebas posadil svůj centr přesně na hlavu STEFANA OKAKY a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil marně se natahujícího Mignoleta! Obrana The Reds si počínala velmi lehkovážně, především pak Firmino, jenž dal italskému kanonýrovi až příliš volného prostoru.

Watford FC – Liverpool FC

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 8. Okaka (Holebas), 32. Doucouré, 90+3. Britos – 29. Mané (Can), 55. Firmino (pen.), 57. M. Salah (Firmino)

Karty:   37. Mané (LIV), 61. Alexander-Arnold (LIV), 88. Mignolet (LIV)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:8.

Watford FC: Gomes (C) – Janmaat (18. Femenía), Kaboul, Britos, Holebas – N. Chalobah, Doucouré – N. Amrabat, Cleverley, Pereyra (49. Richarlison) – Okaka (63. Gray).
Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Femenía, Watson, Capoue, Richarlison, Gray.

Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold (90+1. Joe. Gomez), Lovren, Matip, A. Moreno – Henderson (C), Can, Wijnaldum – M. Salah (86. Milner), Firmino (81. Origi), Mané.
Náhradníci: Karius – Klavan, Joe. Gomez, Milner, Grujić, Solanke, Origi.

Rozhodčí: Anthony Taylor – Richard West, Peter Kirkup

Diváci: 20 407