Menu

Futsal

Přípravný zápas

Gardenline Litoměřice – FTZS Liberec

10:2

konec (6:0)

04.08.2017, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:28:57)
Je tu konec zápasu, ve kterém si jednoznačně poradily Litoměřice s vyzyvatelem z Liberce. Celek z nejvyšší české futsalové soutěže přidal ve druhé polovině další čtyři branky, oproti dvěma libereckým trefám. Konečný výsledek tak dosáhl hodnoty 10:2 a konec zápasu obohatil ještě desetimetrový kop.

Konec zápasu.

39:50

K exekuci se postavil Benek, ale jeho tvrdé zakončení skončilo těsně vedle brány!

39:49

Hosté budou zahrávat desetimetrový kop.

39:48

Domácí se provinili pátým akumulovaným faulem!

39:00

Probíhá poslední minuta zápasu.

38:48

Na půlící čáře se o míč přetahoval Vagnao s Žižkou. Úspěšnější byl hostující hráč.

35:57

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Branky opět přibývají jako na běžícím pásu. Hosté vystřídali brankáře, do brány si stoupl Dlask, kterému propadla střela VAGNAA mezi nohama do brány. Bez asistence.

35:02

Liberec právě vstřelil branku!
Obrana Litoměřic úplně zapomněla na zabíhajícího MARTINA ŽIŽKU, jehož zakončení tváří v tvář Vavrekovi bylo úspěšné. Brankář Litoměřic neměl nárok na zákrok. Asistence: Marek Bína.

34:18

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Hrdý dostal velmi dobrou přihrávku za obranu, posadil Vogta na zadek a předložil PETRU TICHÉMU přihrávku před prázdnou bránu. Tichý už se nemohl před zcela prázdnou bránou mýlit. Asistence: Radek Hrdý.

33:33

Baláž se pokusil nalézt přihrávkou přes celou šíři hrací plochy Kratochvíla. Ten ale nezasáhl míč ideálně.

33:06

Vogt svým zákrokem překazil kombinaci Macháčka s Tichým. První jmenovaný se snažil brankovištěm procpat míč na Tichého.

31:57

Hosté rozehráli volný kop se signálem. Střílejícím měl být hráč na vzdálenější tyči, ale ten nakonec míč trefil hodně nepřesně a z celé akce sešlo.

31:55

Domácí si připisují druhý akumulovaný faul.

31:09

Ten samý hráč dostal další velmi dobrou přihrávku za záda všech protihráčů. Tentokrát se pokusil o lob přes vyběhnutého Vavreka. Míč se jen těsně prolétl kolem levé tyče domácí svatyně.

30:05

Žižka se objevil za obranou Litoměřic, ale byl až příliš zbrklý, než aby z otočky dokázal ohrozit bránu hráčů v zeleno-bílých dresech.

28:58

Zlej se(n) se opět převážně brání. Jde svým způsobem říci, že Liberec bude na nadcházející sezónu připraven velmi dobře v defenzivě.

27:21

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácí přidávají už osmou branku. MARTIN MACHÁČEK dostal milimetrovou přihrávku na vzdálenější tyč, kde se ocitl zcela osamocen. Jeho kontakt s míčem nebyl zrovna nejšetrnější, přesto se míč došoural těsně za brankovou čáru a rozhodčí branku uznává. Míč se zřejmě překulil celým svým objemem za čáru. Asistence: Radek Hrdý.

Gardenline Litoměřice – FTZS Liberec

10:2

konec (6:0)

Zpět na online

Branky: 9. Kubelka, 10. Kubelka (Taverna), 14. Kubelka (Hrdý), 16. Taverna, 16. Lucas (Matheus), 16. M. Bína (vla.), 26. Hrdý (Kovács), 28. Macháček (Hrdý), 35. Tichý (Hrdý), 36. Vagnao – 21. Benek (M. Bína), 36. Žižka (M. Bína)

Gardenline Litoměřice: Mareš (21. Vavrek) – Taverna, Vagnao, Kubelka, Macháček, Krok, Matheus, Lucas, Kovács, Hrdý, Tichý, Zapletal.

FTZS Liberec: Vogt (36. Dlask) – P. Bína, Žoček, M. Bína, Mečíř, Kratochvíl, Benek, Žižka, Baláž.

Rozhodčí: Jan Notovný, Zdeněk Nagy