Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Inter Milán

1:3

konec (1:2)

21.05.2017, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • 37. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.67 4.55 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek víkendu a u dalších online přenosů na shledanou. (22:38:14)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:14.
Inter Milán si ve druhém poločasu uhlídal své vedení, a dokonce přidal ještě jednu branku. Domácí to ale svému soupeři hodně ulehčili, neboť dostali hned dvě červené a ještě k tomu mohli být rádi, že dohrávali zápas pouze o devíti lidech.

90

Konec zápasu.

89

Bigliův centr dosedl přesně na hlavu Gagliardiniho, který ho odvrací daleko ven z pokutového území.

88

Immobile si před šestnáctkou neporadil s přesilou hráčů Interu, následně před pokutovým územím upadl Lombardi a vybojoval tak standardku pro svůj celek.

87

Brozovićova dalekonosná přihrávka na Candrevu mířila zřejmě do ofsajdu, proto se italský křídelník za míčem vůbec nevydal.

86

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Éver Banega.

85

Perišić si na pravé straně narazil s Candrevou, kterého ale podrazil kapitán domácího celku Biglia. Hosté nikam nespěchají a šetři vteřinky svojí pozvolnou kombinační hrou.

83

Inter rozehrál rohový kop nakrátko, nakonec se ani jeden z hráčů neuchýlil k centrovanému balónu do šestnáctky Lazia.

82

O vítězi dnešním utkání je zřejme již rozhodnuto, jediné co nás teď může ještě zajímat, je počet hráčů se kterými Lazio dohraje zápas.

81

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éder, přichází Andrea Pinamonti.

80

Další žlutá karta. Tentokráte fauloval Andreolliho střídající Lombardi. Žlutých karet je v dnešním vypjatém utkání už opravdu hodně.

80

Hráči Lazia jsou velmi frustrováni. Nyní mohla další červená karta přijít pro Hoedta, který po odpískání povalil protihráče.

79

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Luca Crecco.

78

78. Červená karta po 2. žluté

78

To jsou věci! Senad Lulić špatně načasoval skluz a fauloval tak Gagliardiniho. Bosenský reprezentant už měl jednu žlutou kartu, tudíž dostává druhou a zároveň červenou! Lazio bude dohrávat o devíti.

77

Basta na opačné straně musel pohlídat aktivního Édera, následně se ale hosté probojovali zpět k balónu, konkrétněji se o centr do pokutového území pokoušel Candreva, avšak neúspěšně.

76

Výpad Milinkoviće-Saviće byl neúspěšný, domácí se ale i přesto s míčem drží na útočné polovině hřiště.

S. S. Lazio – Inter Milán

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 18. Baldé Diao (pen.) – 31. Andreolli (Perišić), 38. Hoedt (vla.), 74. Éder

Karty:   46. Hoedt (LAZ), 62. Baldé Diao (LAZ), 71. Lulić (LAZ), 80. C. Lombardi (LAZ) – 47. Éder (INM)   66. Baldé Diao (LAZ), 78. Lulić (LAZ)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:14.

S. S. Lazio: Vargić – Wallace, de Vrij (59. Basta), Hoedt – Anderson (79. Crecco), Milinković-Savić, Biglia (C), Alberto (67. C. Lombardi), Lulić – Baldé Diao, Immobile.
Náhradníci: Adamonis – Basta, Borrelli, Cardoselli, Crecco, Patric, C. Lombardi, Murgia, Rossi, Tounkara, Bastos, Petro.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Murillo (23. Santon), Andreolli, Nagatomo – Gagliardini, Medel (86. Banega) – Candreva, Brozović, Perišić – Éder (81. Pinamonti).
Náhradníci: Carrizo, Radu – Biabiany, Banega, Eloge Koffi, Gabriel, Mário, Palacio, Pinamonti, Sainsbury, Vanheusden, Santon.

Rozhodčí: Di Bello