Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Athletic Bilbao

3:1

konec (2:0)

21.05.2017, 16:45 • Estadio Vicente Calderon, Madrid • 38. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.1 3.4 3.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (18:39:05)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:10. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:11.
Je bojováno! Atlético Madrid se se svým stadionem rozloučilo vítězně! Už v 8. minutě poslal domácí celek do vedení Fernando Torres! O tři minuty později vybídl Koke ke skórování znovu Fernanda Torrese a ten přidal svůj druhý zásah v utkání! Od té doby dirigovalo hru Bilbao, ale hosté si na šanci museli počkat do 51. minuty, kdy Laporteho hlavičku zneškodnil Oblak! Bilbau se přeci jen povedlo snížit. V 71. minutě se prosadil střídající Iñaki Williams ! Hosté mohli dokonce vyrovnat, jenže střídající Rico orazítkoval břevno! V samotném závěru už Atlético potrestalo otevřenou obranu Bilbaa a Ángel Correa upravil skóre na konečných 3:1!

Neskutečné! Real Sociedad v 94. minutě vyrovnal na půdě Celty Vigo na 2:2, čímž připravil Bilbao o účast v evropských pohárech!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Williams potáhl míč na polovinu Atlética po pravé straně, ale nedokázal se vymanit ze sevření u rohového praporku. Hosté budou alespoň vhazovat.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Celta Vigo se v zápase s Realem Sociedad dostává do vedení 2:1 a Bilbao by v tomto případě postupovalo do pohárové Evropy!

89

89. Ángel CORREA - 3:1

89

Atlético právě vstřelilo branku!
Atlético v samotném závěru pojišťuje svou výhru! Partey poslal oblouček do pokutového území, míč si převzal Griezmann, ale jeho pokus brankář vyrazil. K odraženému míči se však dostal ÁNGEL CORREA, který svým prvním dotekem v utkání uklidil míč do sítě!

89

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Tiago, přichází Ángel Correa.

88

Koke zahrával další rohový kop Atlética. Centr domácího záložníka směřoval přímo do branky. Brankář Kepa Arrizabalaga vyboxoval míč do bezpečí.

87

Koke vyslal krásný oblouček do pokutového území. Za míčem sprintoval Antoine Griezmann, jež si neporadil se zpracováním, ale vybojoval roh.

86

Gameiro svedl sprinterský souboj s Laportem. Hostující obránce byl poslední záchranou a svůj úkol zvládl. Atlético bude alespoň vhazovat.

85

Koke se uvolnil na pravé straně a vyslal prudký centr na malé vápno. U přední tyče stál pozorný Laporte, jež odkopl balón na rohový kop.

84

Griezmann podržel míč v blízkosti pokutového území a poté přenesl hru na spoluhráče z obrany. Atlético drží balón ve své moci a soupeři jej nechce půjčit.

83

Mikel Rico operoval s míčem na pravé straně pokutového území. Hostující fotbalista se prosmýkl kolem obránce, ale z těžké pozice už nestačil odcentrovat.

82

Komplikace pro Bilbao! Real Sociedad vyrovnal na půdě Celty Vigo a hosté dnes nutně potřebují bodovat!

81

Antoine Griezmann zahrával přímý kop z pětadvaceti metrů. Francouzský fotbalista vyslal prudkou střelu, kterou zastavila čtyřčlenná zeď.

Atlético Madrid – Athletic Bilbao

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 8. F. Torres (Griezmann), 11. F. Torres (Koke), 89. Á. Correa – 71. I. Williams (de Marcos)

Karty:   39. Partey (ATM), 45+1. Gabi (ATM)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:10. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:11.

Atlético Madrid: Oblak – Partey, Savić, Saúl, Lucas Hernández – Koke, Tiago (89. Á. Correa), Gabi, Ferreira-Carrasco (70. Gaitán) – Griezmann, F. Torres (64. Gameiro).
Náhradníci: Moyà – Á. Correa, Moreno, Cerci, Gameiro, Gaitán, García.

Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga – San José, Iturraspe (46. I. Williams) – Raúl García (57. Susaeta), Etxebarria (74. M. Rico), Muniain – Aduriz.
Náhradníci: Iraizoz – Etxeita, Lekue, M. Rico, Susaeta, Bóveda, I. Williams.

Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín