Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

1:4

konec (1:1)

19.05.2017, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • 32. kolo • Miroslav Revaj sk

81

Žilina dala gól!

Hostia tak definitívne rozhodujú tento zápas! Vallo sa dostal k centri do pokutového územia, tam si loptu prebral DENIS VAVRO a presnou strelou prekonal brankára Kováča – 1:4!

53

Žilina dala gól!

Domáci sa ešte nespamätali z gólu a Kováč opäť loví loptu zo svojej siete! Hlohovský našiel krásnou prihrávkou pred bránou NIKOLAS ŠPALEK a ten posiela svoj tím do vedenia o dva góly – 1:3!

51

Žilina dala gól!

Aktívnejší celok v druhom polčase strieľa gól! Žilina sa usadila na útočnej polovičke, loptu na kopačku dostal MICHAL ŠKVARKA a spoza 16-tky nádhernou strelou dostáva svoj tím do vedenia o jeden gól – 1:2!

27

Žilina dala gól!

Napokon sa hosťom ešte v prvom polčase podaril vyrovnať! Po rýchlom brejku hostí sa k lopte dostal Hlohovský, ten krásne vysunul pred bránu domácich EUGENIU COCIUC a ten vyrovnáva na 1:1!

10

Zlaté Moravce dali gól!

Domáci celok strieľa prvý gól tohto zápasu! Hostia si teraz nedali pozor v obrane, za jej chrbát pekne prenikol MARTIN VÁLOVČAN a v nájazde na brankára Volešáka nezaváhal – 1:0!

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Válovčan – 27. Cociuc, 51. Škvarka, 53. Špalek, 81. Vavro

Karty:   8. Kostadinov (ZMO), 71. Pintér (ZMO) – 35. Špalek (ZIL)

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Kapor, Bariš (57. Yao), Orávik (C) – Válovčan (82. Gešnábel), Kostadinov, Pastva, Paixao da Silva (58. Guilavogui) – De Oliveira Silva, Pintér.
Náhradníci: Holec – Gešnábel, Nurkovič, Advigov, Yao, Guilavogui.

MŠK Žilina: Volešák – Vavro, Cociuc, Diaz, Špalek – Hlohovský, Vallo, Škvarka (C) (74. Káčer), Kaša (28. Hancko) – Mazáň, Šejdajev (61. Otubanjo).
Náhradníci: Mandous – Mráz, Hancko, Králik, Jankauskas, Otubanjo, Káčer.

Rozhodčí: Boris Marhefka – Tomáš Somoláni, Matej Barenčík – Peter Cvengroš