Menu

Hokej

Mistrovství světa

Švýcarsko – Švédsko

1:3

konec (1:1, 0:1, 0:1)

18.05.2017, 20:15 • AccorHotels Arena, Paříž • Čtvrtfinále • Vojtěch Drbohlav (@Vojta_Drbohlav), Michal Toman (@michal_toman99)

: 6.0 5.25 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:23

To ještě bude pořádně zajímavé. Švédové ve snaze trefit prázdnou branku vyhodili puk do boxu trestoměřičů a bude se hrát šest na čtyři. Dvouminutový trest za zdržování hry dostal Jonas Brodin (SWE).

56:20

Oddechový čas pro Švýcarsko. To bude pokračovat ve hře bez brankáře, tedy šest na pět.

56:20

Zakázané uvolnění na straně Švédska. na kostce byly mezitím promítány záběry předchozího sporného rozhodnutí a diváci bučí, protože se jim to nelíbí.

55:39

Rozhodčí očividně udělali chybu. Sudí si mysleli, že má brankář puk ve své moci, jenže tomu tak nebylo. Ten byl normálně ve hře, a proto se švýcarský trenér Patrick Fischer i hráči poměrně dost zlobí. Dost možná po právu. Jenže tuto chybu rozhodčí už nenapravili.

55:39

Švýcaři dosáhli gólu, jenže hlavní rozhodčí těsně předtím stačil přerušit hru. Švýcarsko má v tomto utkání i značnou dávku smůly.

55:20

Zápas sleduje 8 417 diváků. Poslední utkání tohoto mistrovství ve Francii tedy moc diváků nenavštívilo.

48:56

U mantinelu zůstal ležet Raphael Diaz, který za doprovodu lékařů odešel rovnou do útrob stadionu. Následně se na ledě uklízí krev. Zdá se, že kapitán Švýcarska a jeden z nejlepších beků tohoto národního týmu nebude pokračovat v zápase.

43:44

Švédsko právě vstřelilo branku!
První střela z levého kruhu byla nejprve neúspěšná. Ale následná pohotová dorážka z hole ALEXANDERA EDLERA byla nekompromisní a přesná. Gólman neměl moc šancí na úspěšný zásah. Asistence: Joel Lundqvist.

33:15

Švédsko právě vstřelilo branku!
I přesto, že byl faulovaný, dokázal svůj samostatný nájezd WILLIAM NYLANDER proměnit v gól, a tak nemuselo být nařízeno trestné střílení. V pádu nasměroval Nylander puk mezi Genoniho betony. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.

27:32

Po komerční přestávce začne přesilová hra Švédska. Za držení protihráče inkasoval menší trest Reto Schäppi (SUI).

21:04

Čtyřminutový trest dostal za hru vysokou holí Nicklas Bäckström (SWE).

12:53

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. GAETANU HAASOVI se sice nepovedlo propálit z mezikruží bránícího hráče, ale puk se od zadního mantinelu odrazil znovu ke švýcarskému útočníkovi, který jej bekhendem o záda gólmana Lundqvista poslal až do sítě. Bez asistence.

04:15

Švédsko právě vstřelilo branku!
To se povedlo až nyní NICKLASU BÄCKSTRÖMOVI, který si věděl mezi kruhy rady, našel volný kotouč a dorazil jej do branky. Asistence: Oscar Lindberg a William Nylander.

Švýcarsko – Švédsko

1:3

konec (1:1, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Haas – 5. Bäckström (Lindberg, W. Nylander), 34. W. Nylander (Ekman-Larsson), 44. Edler (J. Lundqvist)

Švýcarsko: Genoni (Schlegel) – Diaz (C), Furrer, Schlumpf, Kukan, Loeffel, Genazzi, Marti – Rüfenacht, Schäppi, Almond – Praplan, Hollenstein (A), Haas – Ambühl (A), Herzog, Malgin – Bodenmann, Brunner, Suter – Suri.

Švédsko: Lundqvist (Fasth) – Strålman, Hedman (A), Ekman-Larsson, Brodin, J. Klingberg, Edler, Holm – E. Lindholm, V. Rask, Landeskog (A) – Lindberg, Bäckström, W. Nylander – Everberg, Söderberg, W. Karlsson – J. Lundqvist (C), Eriksson Ek, Nordström – Krüger.

Rozhodčí: Iverson (CAN), Kubuš (SVK) – Otmakhov (RUS), Suchánek (CZE)

Diváci: 8 417

Průběh zápasu
1. třetina
04:15 SWE 0:1 Bäckström (Lindberg, W. Nylander)
12:53 SUI 1:1 Haas
Po 1. třetině
2. třetina
21:04 SWE 2 Bäckström, vysoká hůl
27:32 SUI 2 Schäppi, držení protihráče
33:15 SWE 1:2 W. Nylander (Ekman-Larsson)
Po 2. třetině
3. třetina
43:44 SWE 1:3 Edler (J. Lundqvist)
58:23 SWE 2 Brodin, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Konec