Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Německo – Anglie

1:0

konec (0:0)

22.03.2017, 20:45 • Signal-Iduna-Park (Dortmund) • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.8 3.56 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:48:09)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:9.
Je dobojováno! Německo oplatilo Anglie porážku z minulého roku a v Dortmundu zvítězilo 1:0! Anglie přitom hrále obzláště v prvním poločase hodně aktivně a vypracovala si vyložené šance. Adam Lallana svůj únik zakončil střelou do tyče a Alli si vylámal zuby na ter Stegenovi. Po přestávce nastoupili na trávník nabuzení fotbalisté Německa a hned to bylo znát. Domácí zlepšili svůj pohyb a Brandtova dělovka prosvištěla těsně vedle branky. Skóre se měnilo v 69. minutě. Lukas Podolski napřáhl zpoza šestnáctky a jeho krásná střela skončila v horním rohu! Právě Podolski sklidil ovace pět minut před koncem, když se loučil s domácími fanoušky a vítěznou brankou dal třešničku na dortu své bohaté reprezentační kariéře! Německo už si vedení pohlídalo a před kvalifikačním duelem v Ázerbájdžánu si vylepšilo náladu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Exekuce rohového kopu se ujal Kroos. Fotbalista Realu Madrid rozehrál pro Müller, který vrátil míč spoluhráčům na vlastní polovině. Němci chtějí dohrát dnešní souboj s míčem na kopačkách.

90+1

Už v nastaveném čase se Leroy Sané protáhl do pokutového území. Pod nohy se mu na poslední chvíli položil Cahill, jež poslal balón na roh.

90

Nastavují se tři minuty!

90

Angličané dostali rozehrávku Německa pod tlak a Mats Hummels musel odkopávat v tísni. Německý stoper situaci ustál a před trojicí napadajících soupeřů odpálil balón daleko od branky.

89

Přesto se Němci dostali do šance! Schürrle si v pokutovém území naběhl na skákavou přihrávku, ale svou střelu z první nedokázal usměrnit mezi tři tyče!

88

Rudy dostal prudkou přihrávku na hranici šestnáctky, chtěl si míč přehodit na pravačku, ale na poslední chvíli mu cestu zastoupil jeden z obránců.

87

Německo už chce dohrát dnešní duel bez zbytečných komplikací. Fotbalisté v bílém drží míč na svých kopačkách. Do rozehrávky se zapojuje i ter Stegen.

86

Kroos postupoval do otevřené defenzívy Anglie. Domácí záložník ale nevymyslel průnikovou přihrávku a Německo raději pokračuje v postupné kombinaci.

85

Celý stadion nadále vyvoláhá jméno svého hrdiny! Lukas Podolski zůstává u postranní čáry a mává německým příznivcům.

84

Anglie sahá k dalšímu střídání. Hřiště opouští Bertrand, kterého nahrazuje Shaw! Ze hry jde však také Lukas Podolski, kterému za jeho reprezentační kariéru tleská celý stadion. Střelce dosud jediné branky nahrazuje Rudy!

83

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Livermore, přichází Ward-Prowse.

82

Také domácí šanci zastavuje ofsajd! Své postavení si totiž nepohlídal Leroy Sané, jehož přihrávka pro Podolského byla zcela zbytečná.

81

Hector obdržel přihrávku na levou stranu. Krajní obránce Německa si netroufl na postup vpřed a raději vrátil míč na vlastní polovinu Hummelsovi.

80

Němci jsou si vědomi svého náskoku a nikam se neženou. Domácí reprezentace kombinuje na polovině Anglie a soupeře nepouští k míči.

79

Walker poslal nadýchaný centr z pravé strany. Ter Stegen se vydal jeho pobídku vyboxovat, ale balón se dostal k Bertrandovi, který trefil prvního obránce.

Německo – Anglie

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Podolski

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:9.

Německo: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Hummels, Hector – Weigl (66. Can), Kroos – Brandt (59. Schürrle), Podolski (84. Rudy), Sané – Werner (78. Müller)
Náhradníci: Trapp, Höwedes, Schürrle, Leno, Can, Müller, Süle, Rudy, Mustafi

Anglie: Hart – Keane, Cahill, Smalling – Walker, Livermore (83. Ward-Prowse), Dier, Bertrand (84. Shaw) – Alli (71. Lingard), Vardy (70. Rashford), Lallana (66. Redmond)
Náhradníci: Defoe, Stones, Clyne, Heaton, Lingard, Rashford, Redmond, Shaw, Barkley, Oxlade-Chamberlain, Sterling, Forster, Ward-Prowse

Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan