Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 69 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

13.08.2016, 23:15 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Daniyar Yeleussinov se i přes obrovský tlak Gabrieleho Maestreho ve třetím kole stává vítězem tohoto duelu a v semifinále ho čeká Diop Souleymane Cissokho! Kazach zvítězil 3:0 na body. (23:56:24)

3. kol

Konec zápasu.

3. kol

Yeleussinov předvedl dva rychlé levé háky, Gabriel Maestre se ale v obou případech skvěle kryl. Oba borci to otevřeli a teď je k vidění na obou stranách jeden tvrdý úder za druhým, ovšem nepřesný.

3. kol

Daniyar Yeleussinov už je z nejhoršího venku, navíc mu pomohlo držení. Blíží se konec zápasu a Daniyar Yeleussinov se také pro jistotu pokouší o silnou a rychlou kombinaci.

3. kol

Tohle může být neuvěřitelný obrat a comeback! Gabriel Maestre zasypal svého protivníka razantními údery a poté měl co dělat, aby se udržel na nohou.

3. kol

Gabriel Maestre to v úvodu třetího kola pořádně rozbalil a sype do Daniyara Yeleussinova, co se do něj vejde!!

2. kol

Daniyar Yeleussinov získal na svou stranu i druhé kolo a Gabriel Maestre, který je velice aktivní, je na pokraji porážky!

2. kol

Do konce druhého kola zbývá 30 sekund a oba borci si nic nedarují zadarmo. Navíc se nedrží, takže zápas je velice plynulý.

2. kol

Daniyar Yeleussinov se už ocital v rohu, tentokrát se ale skvěle otočil a předvedl pravý hák, na který Gabriel Maestre nebyl připraven.

2. kol

Yeleussinov byl zahnán do rohu a měl co dělat, aby se vyhnul větrným mlýnům Maestreho, nakonec se mu to ale díky skvělému krytu podařilo.

2. kol

Gabriel Maestre předvedl v úvodu druhého kola tvrdý levý a pravý hák, jenže oběma úderům pohyblivý Kazach Daniyar Yeleussinov utekl.

1. kol

Daniyar Yeleussinov byl podle rozhodčích lepší a získal od nich třikrát deset bodů. Gabriel Maestre musí přidat.

1. kol

Gabriel Mastre promáchl a zřejmě inkasoval od Yeleussinova úder z levé ruky.

1.kol

Daniyar Yeleussinov se snaží odpovědět, jenže zatím marně. Jsme svědky ofenzivního a velice rychlého boxu.

1. kol

Gabriel Maestre měl skvělý nástup, když svého protivníka zahnal do provazů a poté ho skrčeného namasíroval třemi razantními údery!

1. kol

Utkání právě začalo.
Gabriel Mastre za potlesku venezuelských fanoušků míří do ringu, stejně jako z opačné strany Daniyar Yeleussinov, jehož fanoušci křičí: „Kazachstán, Kazachstán!“

Rozhodčí rozhodli a prvním semifinalistou a zároveň i medailistou se stává Diop Souleymane Cissokho, který zřejmě spravedlivě a zaslouženě postoupil! Francouz zvítězil 3:0 na body.
Oba boxeři po zaznění gongu zvedli ruce nad hlavu a jsou spokojení. Za malou chvíli se to ale změní a dozvíme se, kdo se stal prvním semifinalistou velterové váhy.

Do 69 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
Čtvrtfinále mužské velterové váhy (64-69 kg)
Diop Souleymane Cissokho (FRA) v Saylom Ardee (THA) 3:0
Gabriel Maestre (VEN) v Daniyar Yeleussinov (KAZ) 0:3