Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

KV Kortrijk – Waasland-Beveren

5:0

konec (4:0)

23.04.2016, 20:00 • Guldensporenstadion, Kortrijk • O Evropskou ligu - sk. A • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.5 4.45 6.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! KV Kortrijk v domácím prostředí porazil KV Red Star Waasland vysoko 5:0!

První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Vše odstartovala úvodní branka, kterou vstřelil v 25. minutě Stijn De Smet. O tři minuty později se trefil Hervé Kage a o další tři minuty později se trefil i Athanasios Papazoglou! Ve 37. minutě se navíc trefil z penalty také Hervé Kage a Kortrijk tak zažij poločas snů, neboť mu v první půlce vyšlo opravdu všechno!

Ve druhém poločase se již zápas spíše dohrával, neboť Kortrijk vedl rozdílem čtyř branek. V závěru zápasu se ještě prosadil povedenou střelou Elohim Rolland, který upravil na konečných 5:0!

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (21:55:08)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Ve druhé nastavené minutě ještě dostal žlutou kartu hostující Marić, který ve středu hřiště nedovoleně atakoval Rollanda!

90

Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

89

V samotném závěru dnešního utkání měl Kotrijk ještě k dispozici standardní situaci, ze které zahrozil střelou z levé strany Van Loo. Brankář Henkinet však dokázal zasáhnout!

87

Hostujícímu týmu se povedla krásná akce, na jejímž konci byl Milosevic, který doklepl míč do sítě. Problém byl, že střídající hráč při náběhu nacházel v ofsajdu!

86

Waasland ještě vybojoval v závěru dnešního utkání rohový kop, kterého se ujal Moulin. Jeho centr se snášel na přední tyč, kde však míč odhlavičkoval Gigot!

85

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Langil, přichází Milosevic.

85

Na útočné polovině se dostal k odraženému míči také Langil, který neváhal a napřáhl ke střele. Jeho svižná střela však nebyla přesná a brankář Sifakis zasahovat nemusel!

83

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Hervé Kage, přichází van Loo.

82

Střídající van Eenoo nestíhal na pravé straně v souboji s Vanzem, kterého poslal nedovoleným způsobem k zemi. Následovala žlutá karta!

81

Po páté brance domácího celku je opět mírně aktivnější Waasland, který se chce pokusit alespoň o vstřelení čestné branky!

79

79. Elohim ROLLAND - 5:0

79

Kortrijk právě vstřelil branku!
A máme tady pátou branku dnešního utkání! ELOHIM ROLLAND se dostal na pravé straně k míči, ten si následně navedl do středu hřiště a vyslal krásnou střelu k tyči, na kterou brankář Henkinet nedosáhl!

77

Exekuci následného rohového kopu už si vzal na starost Schrijvers, jehož centr povedený nebyl a obrana Kortrijku dokázala míč odhlavičkovat do bezpečí!

76

76. Marić se ze standardní situace prosadit nedokázal

76

Následné standardní situace se ujal střídající Marić! Zkušený srbský hráč vyslal přízemní střelu, kterou Sifakis dokázal vyrazit a Chanot následně míč odkopl na rohový kop!

75

Středopolař Gano operoval ve středu hřiště a následnou povedenou kličkou oklamal Kageho. Domácí forvard však následně fauloval a Waasland má k dispozici standardní situaci!

KV Kortrijk – Waasland-Beveren

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 25. De Smet, 28. Kage, 31. Papazoglou, 37. Kage, 79. Rolland

Karty:   15. Verstraete (KRT), 82. Van Eenoo (KRT) – 39. Moulin (WAS), 40. Caufriez (WAS), 41. Sousa (WAS), 43. Myny (WAS), 90+2. Marić (WAS)

Neproměněná penalta: 36. Smet (KRT), brankář Henkinet zneškodnil

KV Kortrijk: Sifakis – Marušić, Chanot, Gigot, Tomašević – Rolland, De Smet (73. Olaitan), Verstraete (61. Van Eenoo) – Kage (83. Van Loo), Papazoglou, D´Haene
Náhradníci: Boyer, Keet, Mercier, Van Loo, Sarr, Olaitan, van Eenoo

Waasland-Beveren: Henkinet – Jans, Caufriez, Jonathan Buatu, Hugo Sousa – Vanzo, Schrijvers, Moulin – Langil, Gano, Myny (46.Manić)
Náhradníci: Moren, Marić, Milosevic, Goblet, van Dooren, M´Sila, Nabab

Rozhodčí: Sébastien Delferière – De Neve, Divincenzo (vš. Belgie)