Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Železiarne Podbrezová

1:0

konec (0:0)

23.04.2016, 19:00 • Mestský štadión Dunajská Streda • Róbert Gašpárek sk

Zaznel záverečný hvizd rozhodcu a to znamená, že si domáci odnášajú z dnešného stretnutia všetky tri body po vydretom víťazstve 1:0. Dnešný zápas možno označiť ako podpriemerný. Oba celky mali na to, aby nám dnes toho ukázali viac. Domáci to viac skúšali cez kombinačnú hru a naopak hostia sa pokúšali ohrozovať súpera rýchlymi kontrami. Ja ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (20:51:36)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Každú chvíľu sa očakáva záverečný hvizd rozhodcu. Lopta sa, ale nachádza na polovici Podbrezovej. Vyrovnať sa im už asi nepodarí.

90+1

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Alfredo Stephens, prichádza Roland Černák.

90+1

Štvrtý rozhodca nastavil v druhom polčase ešte dve minúty.

90

Center po voľnom kope dokázali domáci odvrátiť a poslať loptu do bezpečia.

89

Viazanko sa po súboji ocitol na trávniku a tak im Straka dáva možnosť skórovať z ďalšieho voľného kopu z menšej vzdialenosti.

88

Sabler sa snažil s loptou dostať bližšie ku vápnu, ale pozorný Egri jeho výlet zastavil, keď ho s loptou nepustil bližšie ku vápnu.

87

Bol to nakoniec Podio, ktorý centroval loptu do vápna, ale jeho centrovaný pokus iba preplachtil cez defenzívu domácich. Veľká škoda pre hostí.

86

Podbrezová bude mať možnosť voľného kopu zo sľubnej pozícii. Bude z toho gól?

85

Poslednú minútu sa hralo prevažne v strede pola, kde sa oba celky činili nepresnými prihrávkami.

84

Viazanko z pravej strany centroval loptu až do malého vápna súpera, kde si ale pohodlne Tomáš Tujvel stiahol loptu zo vzduchu.

83

Erik Pačinda sa dostal s loptou až do vápna súpera, kde následne volil strelu. Jeho strela, ale nemala potrebnú presnosť a ani razanciu, aby vážnejšie ohrozila Kuciaka. Kuciak si, tak pripisuje ďalší ľahší zákrok.

82

Domáci kombinujú na súperovej polovici, ale nedarí sa im prejsť cez koncentrovanú defenzívu Podbrezovej. Nakoniec boli vytlačený až ku vlastnému brankárovi.

81

Zostáva posledných 9 minút riadneho hracieho času. Očakáva sa záverečný tlak hostí. Nechajme sa prekvapiť, či skutočne bude tomu tak.

80

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Pavol Šafranko, prichádza René Duda.

79

Kuciak si pripisuje ďalší zákrok, tentoraz po strele Vojtecha Horvátha, ale strela Horvátha nemala potrebnú razanciu, aby ohrozila Kuciaka.

78

Podio vyslal svoju centrovanú loptu po rohovom kope do hĺbky vápna, kde, ale nenašiel toho správneho adresára. Domáci obranca vyhlavičkoval loptu preč z vápna.

78

Po zblokovanom centri budeme sledovať rohový kop hostí.

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Železiarne Podbrezová

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Ljubicić (Horváth)

Karty:   62. Pambou (DUN) – 50. Krivák (POD)

Neproměněná penalta: 51. Pačinda (DUN), mimo

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:4.

DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Živković, Ljubicić (C), Egri, Pambou – Huk, Ľupták (46. Horváth) – Pačinda, Sarr, Polievka (60. Štepanovský) – Stephens (90+1. Černák).
Náhradníci: Milošovič – Michalík, Horváth, Kwin Kwin, Mészáros, Černák, Štepanovský.

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa (64. Sabler), Krivák, Kostelný (C), Djordjevič – Podio, Kupčík – Viazanko, Peševski, Šafranko (80. René Duda) – Rendla.
Náhradníci: Lukáč – René Duda, Migaľa, Magda, Andrič, Kapor, Sabler.

Rozhodčí: Straka – Chládek, Ádám

Diváci: 4191