Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – Udinese Calcio

3:1

konec (1:1)

23.04.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 35. kolo • Radek Kozel

Tipsport: 1.47 4.4 7.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro tuto chvíli vše. Děkuji vám za pozornost a u dalších online přenosů na počtenou. (23:01:31)
Je dobojováno a ze zisku tří bodů se po výhře 3:1 radují fotbalisté Interu Milán. Ti byli po celé utkání lepším a aktivnějším celkem a vítězí zcela po zásluze. Třebaže první poločas nenabídl nikterak atraktivní podívanou, ve druhé půli se diváci rozhodně nenudili a užili si parádní fotbal a drtivá většina z fanoušků přítomných na Stadio Giuseppe Meazza si vychutnala i dvě branky, nejprve Jovetičovu a následně i Éderovu. Hosté hrozili především z rychlých brejků, ale jelikož v nich byli jen pramálo úspěšní, odjíždí z Milána s prázdnou.

Statistiky zápasu:
Držení míče:
Inter Milán – 65%
Udinese Calcio – 35%

Střely celkem:
Inter Milán – 25
Udinese Calcio – 12

Střely na branku:
Inter Milán – 9
Udinese Calcio – 5

90+6

Konec zápasu.

90+6

Inter Milán právě vstřelil branku!
Ještě jedné branky se diváci na Stadio Giuseppe Meazza přeci jen dočkali! Dnes výborně hrající Brozovič oslovil krásnou přihrávkou ÉDERA, který si naběhl až do vápna a zde svoji akci zakončil ranou do levého dolního růžku Karnezisovy brány.

Éder (INM) - 3:1

90+5

90+5. Duván Zapata (UDI)

90+5

Hosté mohli vyrovnat, avšak proti střele Zapaty z hranice malého vápna se blýskl skvělým zákrokem Handanovič!

90+5

Murillo se provinil proti pravidlům a standardní situaci budou rozehrávat hosté, pro něž je to možná poslední šance, jak si odvézt z Milána alespoň bod.

90+3

Standardní situaci rozehrávají domácí nakrátko.

90+2

Hra je přerušena po faulu Kuzmanoviče a hra se nyní opět natahuje a kouskuje, což vyhovuje hráčům v modročerných dresech.

90+2

Pasquale odcentroval do vápna, ale letící míč končí pouze v rukavicích Handanoviče, který s následnou rozehrávkou nikterak nespěchá.

90

Rozhodčí Celi nastaví nad rámec základní hrací doby 5 minut. Hosté tedy ještě mají dostatek času s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem něco udělat.

90

Kuzmanovič se postavil k exekuci rohového kopu, avšak obranný blok Interu Milán byl pozorný a náběh hostujících hráčů si pohlídal.

89

Widmer odcentroval do vápna, avšak s jeho pokusem si výborně poradila hostující defenzíva, která míč odkopla do bezpečí.

88

Další nedovolený zákrok, po kterém rozhodčí Celi přerušuje hru, a na svědomí jej má opět Zapata. Ten by si měl dávat pozor, neboť žlutou kartu již má!

86

Za tvrdý zákrok, který neunikl pozornosti Celimu, si žlutou kartu vysloužil Zapata.

86

Poté, co bylo několik posledních rohových kopů Interu rozehráno různými hráči, postavil se k exekuci tradiční rozehrávač Brozovič, avšak svým centrem našel jen připraveného Karnezise.

85

A střídají i hosté. Fernandese nahrazuje Hallfreðsson.

Inter Milán – Udinese Calcio

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 36. Jovetić (Icardi), 75. Jovetić (Biabiany), 90+6. Éder (Brozović) – 9. Théréau (Badu)

Karty:   32. Jovetić (INM), 65. Kondogbia (INM) – 61. Danilo (UDI), 86. D. Zapata (UDI)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 14:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.

Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Miranda, Murillo, Jesus (64. Perišič) – Brozović, Melo, Kondogbia – Biabiany (85. D'Ambrosio), Icardi (79. Éder), Jovetić.
Náhradníci: Carrizo, Berni – Palacio, Telles, Santon, Ljajić, Éder, Gnoukouri, D'Ambrosio, Perišič, Manaj.

Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Danilo, Felipe (81. Matos) – Widmer, Badu, Kuzmanović, Fernandes (85. Hallfreðsson), Edenilson (75. Pasquale) – D. Zapata, Théréau.
Náhradníci: Meret – Domizzi, Perica, Guilherme, Lodi, Pasquale, G. Íñiguez, Hallfreðsson, Heurtaux, Matos, Piris, Balić.

Rozhodčí: Celi – Passeri, Vivenzi