Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Ingolstadt 04 – Hannover 96

2:2

konec (2:0)

23.04.2016, 15:30 • Audi-Sportpark • 31. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.13 3.4 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! FC Ingolstadt 04 v domácím prostředí vedl 2:0, avšak Hannover 96 nakonec dokázal vyrovnat na konečných 2:2!

Do dnešního utkání vstoupil aktivně Ingolstadt, který se dočkal vstřelení branky již v desáté minutě, kdy otevřel skóre utkání přesnou hlavičkou Alfredo Morales! O deset minut později však Brégerie poslal k zemi unikajícího Klause a následovala červená karta. Ingolstadt se však i v oslabení dokázal prosadit, to když si na centr Grosse naskočil Moritz Hartmann!

Hannover však vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně a v 58. minutě se dočkal zasloužené odměny. Hiroki Sakaj vystřelil z pravé části vápna a mířil přesně! Osm sekund před koncem základní hrací doby navíc Hiroši Kijotake srovnal na 2:2. Hannover se chtěl pokusit skóre i otočit, avšak svěřencům trenéra Stendela již nezbyl čas...

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (17:24:48)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Domácí Morales zaváhal ve středu hřiště a k míči se dostal Anton. Následně se dostal k míči Kijotake, avšak tomu míč odskočil při zpracování a u míče jsou domáící.

90+2

Ingolstadt si však počíná v závěru dnešního utkání opravdu velmi dobře a momentálně drží míč na polovině svého soupeře, kde šetří cenné vteřinky!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby. Hannover tak ještě má čas na vstřelení vítězné branky...

90

Na útočné polovině skvěle napadal domácí Bauer, který na pravé straně odstavil od míče Saného a následně i vybojoval autové vhazování!

88

Hannover se dokázal dostat zpět k míči velmi rychle a opět kombinoval na útočné polovině. Následně se však chytil v ofsajdovém pasti Prib a hra je přerušena!

87

Dvojice Schmiedebach – Anton odvedla ve středu hřiště dobrou práci a dostala míč na pravou stranu, kam naběhl Sakaj. Japonský bek odcentroval, nicméně míč odkopl Sané!

86

Hráči Ingolstadtu se však v posledních minutách velmi často ucyhlují k dlouhým odkopům, čehož využívá Hannover. Hosté se opět dostávají do kombinace na útočné polovině!

85

Hannover se dokázal probojovat k míči a pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Albornoz však na levém křídle špatně zpracoval narážečku od Schmiedebacha a míč opět končí v zámezí!

84

Hostující celek však rozhodně nekončí a pokouší se o velký obrat! Tentokrát však Hannoveru kombinace na útočné polovině vůbec nevyšla a míč skončil po nepřesné přihrávce Sakaje v zámezí!

83

Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Mathew Leckie, přichází Robert Bauer.

82

82. Hiroši KIJOTAKE - 2:2

82

Hannover právě vstřelil branku!
Die Roten vyrovnávají na 2:2! Hannover osm minut před koncem základní hrací doby podruhé využívá přesilovou hru a rázem je stav nerozhodný! Na levou stranu dostal přihrávku Albornoz, jehož následný centr byl tečovaný. Balon však dolétl přímo na nohu HIROŠI KIJOTAKEHO, na jehož ránu byl Nyland krátký!

81

Pomalu se dostává do poslední desetiminutovky základní hrací doby. Hannover je nadále aktivní, nicméně stále se nemůže dostat na útočné polovině do zakončení a Ingolstadt zatím drží jednobrankové vedení!

80

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Felix Klaus, přichází Edgar Prib.

79

Hannover dlouho obléhal pokutové území svého soupeře. Následně se rozhodl pro útočný nýkop Sané, který však na levém křídle našel pouze domácího Suttnera, který míč odhlavičkoval do bezpečí!

FC Ingolstadt 04 – Hannover 96

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Morales (D. da Costa), 25. Hartmann (Groß) – 58. Sakaj (Szalai), 82. Kijotake

Karty:   3. Hübner (ING) – 32. Anton (HAN), 47. Szalai (HAN)   20. Brégerie (ING)

Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:8.

FC Ingolstadt 04: Nyland – D. da Costa, Brégerie, Hübner, Suttner – Groß, Roger, Morales – Hartmann, Lezcano (73. Cohen), Leckie (83. Bauer).
Náhradníci: Özcan – Lex, Hinterseer, Christiansen, Bauer, Levels, Cohen.

Hannover 96: Zieler – Sakaj, Milošević (46. Fossum), Sané, Albornoz – Anton, Schmiedebach – Sarenren-Bazee (67. Sulejmani), Kijotake, Klaus (80. Prib) – Szalai.
Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Prib, Fossum, Hoffmann, Schulz, Sulejmani.

Rozhodčí: Stegemann – Fischer, Storks