Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference před startem play-off CHANCE futsal ligy

konec

12.04.2016, 11:05 • sídlo FAČR, Strahov, Praha • Alan Šrámek (@TramekCZ)

Oficiální část tiskové konference byla právě ukončena. (11:26:52)
Daniel Kolman: odpovídal na otázku ohledně spolupráce s CEFC. "S Čínským partnerem se spolupráce neustále vyvíjí. V tuto chvíli mohu říci, že Slavie do příští sezóny půjde jako profesionální tým."
Lukáš Rešetár: "Měli jsme čas na doléčení různých zranění. Ve čtvrtfinále i semifinále může přijít zranění či karty. Nyní jsme kompletní, ale nikdy člověk neví, co se může dál stát. Teď trénujeme a těšíme se na první čtvrtfinálový zápas, který nás čeká v pátek."
Tato série bude hodně vyrovnaná, neřekl bych, že jsme takový favorit jako nás představuje Chance. Je možné že postoupí klidně dál nefavorizované týmy", ještě dokončil myšlenku Daniel Kolman.
Daniel Kolman: "Je škoda, že nedopadlo čtvrfinálové derby se Spartou, ale ve finále je to jedno. Máme Plzeň. Počítali jsme se všemi čtyřmi možnými soupeři."
Větší hlad po úspěchu cítím z našich hráčů, než-li z hráčů Chrudimi. Nakonec bude rozhodovat týmová práce. Uvidíme, jak zvládnou naši hráči, co ovládli statistiku tyto zápasy. Nicméně se bavíme o finále a jsme teprve ve čtvrtfinále. V Play Off se výkony týmů zvedají o 100%", dodal Beni Simitči
Beni Simitči: "Letos vidíme šanci, jak potrápit ERA PACK. Ovšem vše začíná čtvrtfinále, kde bude záležet na hodně okolnostech, na pohodě v týmu atd. Z naší strany budeme dělat maximum, proto, abychom se dostali co nejdále."
Pohár pro nejlepší tým základní části bude předán v Chrudimi před prvním čtvrtfinálovým utkáním místního klubu s osmým Brnem.
Byly představeny aktuálně vyhlášené ankety. Nejproduktivnější hráči základní části ovládly hráči Benaga. Vítězem se stal André Galvao s 51 body. Nejlepším střelcem se stal Michal Belej z Benaga se 34 góly.
Markéta Světlíková: "Letos jsme vypsali kurzy na Play Off. Nejvyrovnanější série je dle našich kurzů Vysoké Mýto se Spartou Praha, Slavia by měla postoupit dále přes Plzeň v kurzu 1,37. Benago a Chrudim jsou jasní favorité, které by neměly zaváhat."
Nyní jsou postupně představováni hosté dnešní konference.
Hned zkraje se promítá promo video na Play Off CHANCE futsal ligy.

Tisková konference byla právě zahájena.
Tisková konference začne s menším zpožděním.
Krásné, dobré dopoledne, Vítám Vás ze sídla FAČR na Strahově, kde se uskuteční tisková konference před startem play off CHANCE futsal ligy. Začátek je naplánován na 11:00, tak u toho buďte s námi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

Tisková konference před startem play-off CHANCE futsal ligy

konec


Statistiky:
Hosté tisk. konference
Lukáš Rešetár - kapitán FK ERA-PACK Chrudim
Beni Simitči - trenér FC Benago Zruč n. S.
Daniel Kolman - prezident SK Slavia Praha
Markéta Světlíková - tisková mluvčí CHANCE