Menu

Fotbal

International Champions Cup

Olympiakos Pireus – AC Milán

3:0

konec (1:0)

25.07.2014, 02:00 • BMO Field, Toronto (21 566 míst) • Filip Bazala (@FilipBazala)

78

Olympiacos právě vstřelil branku!
Tak to byla rána! Z dobrých třiceti metrů napřáhl ke střele ANDREAS BOUCHALAKIS a lépe už to trefit nešlo, přesná šibenice, Agazzi byl bezmocný.

54

Hráči AC už se radovali, když vypálil na bránu Olympiakosu Saponara, ale jeho střela se jen odrazila od horní tyče. Teď měli milánští hráči smůlu.

49

Olympiacos právě vstřelil branku!
Řekové vedou už o dvě branky! Masuaku po levé straně přihrával po zemi před bránu Gabriela, kde míč jemně nohou tečoval na vzdálenější tyč DIMITRIS DIAMANTAKOS. Tady obrana AC znovu dost zaspala.

41

Saponara stáhl za dres Domíngueze a zde už sudí musel tahat žlutou kartu.

39

Papazoglou se dostal k hlavičce a trefil bránu AC, ale jen prostor, kde na brankové čáře stál Poli, která hasil jasnou branku.

31

Albertazzi centrem z levé strany našel před brankou Jiméneze osamoceného Poliho, ale ten v jasné šanci špatně zpracoval míč a z šance na vyrovnání tak sešlo.

24

Nebezpečnou střelu vyslal na Gabriela Samaris z hranice pokutového území, jeho rána jen těsně minula branku AC!

16

Olympiacos právě vstřelil branku!
Řecký celek jde do vedení po krásné útočné akci, kdy Dossevi po pravé straně skvělým centrem našel v pokutovém území osamoceného ALEJANDRA DOMÍNGUEZE, který přesnou střelou nedal Gabrielovi šanci.

Olympiakos Pireus – AC Milán

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Domínguez (Dossevi), 49. Diamantakos (Masuaku), 78. Bouchalakis

Karty:   41. Saponara (ACM)

Olympiakos Pireus: Jiménez – Elabdellaoui, Manolas, Abidal, Masuaku – Samaris, Kasami – Dossevi, Domínguez, Fuster – Papazoglou.
Náhradníci: Maniatis, Saviola, Ndinga, Kolovos, Bouchalakis, Cholevas, Siovas, Fortounis, Salino, Diamantakos, Megyeri, Ghazaryan, Avlonitis.

AC Milán: Gabriel – Zaccardo, Bonera, Rami, Albertazzi – Cristante, Poli, Saponara – El Shaarawy, Niang, Pazzini
Náhradníci: Abbiati, Agazzi, Alex, Benedičič, De Sciglio, Di Molfetta, Honda, Mastalli, Mastour, Mexés, Modič, Pinato, Simič