Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U19

Německo – Ukrajina

2:0

konec (1:0)

25.07.2014, 20:15 • ETO Park, Győr (HUN) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.45 3.9 6.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Levin Öztunali sundal svého protihráče a rozhodčí mu okamžitě ukázal žlutou kartu.

82

No a posledního střídání využívá taktéž Ukrajina: ze hry odchází Banaševič, kterého nahradí Bilonog.

81

Na poslední minuty se na hřiště podívá také Felix Lohkemper, naopak opačným směrem odchází Julian Brandt.

77

Další změna v sestavě Němců: odešel Kevin Akpoguma, místo něj se na trávníku objevuje Pascal Itter.

77

Mykyta Burda zajel ošklivě do svého spoluhráče a poslal ho k zemi, za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.

75

Máme tady avizovaná střídání: hrací plochu opustil Artem Biesiedin, kterého vystřídal Roman Jarjemčuk.

72

Střídá také Německo: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, kterého nahrazuje Benjamin Trümner.

71

Ze hry odchází Tankovskij, kterého nahrazuje Tkačuk.

David SELKE - 2 : 0

66

Německo právě vstřelilo branku!
DAVIE SELKE si připisuje dnešní druhý gól. Pracovitý útočník si zpracoval míč, skvěle obešel své protihráče a poté se prezentoval technickou střelou, na kterou byl Sarnavskij krátký.

62

Selke teď neproměnil tutovku a stav skóre se nemění. Selke si mohl připsat dnešní druhý gól, ale tentokrát vyšel gólově naprázdno a to měl před sebou pouze brankáře, kterého sice obstřelil, ale balon skončil vysoko nad brankou.

59

Němci mohli navýšit vedoucí skóre, ale štěstí jim nepřálo. Brandt dostal přihrávku a poté se prezentoval štiplavou střelou, kterou mu Sarnavskij báječně vyrazil.

50

Markovič zajel do protihráče a uviděl od rozhodčího žlutou kartu.

42

Öztunali vzal všechno na sebe a prezentoval se překvapivou střelou z dálky, která byla opravdu povedená, ale balon trefil pouze levou tyč.

36

Öztunali se řítil s míčem podél pravé postranní čáry, ale faulem ho zastavil Ihor Charatin a rozhodčí mu okamžitě ukázal žlutou kartu.

Stendera střílí těsně vedle

26

Z pravé strany poslal skvělý balon do vápna Brandt, kterému se nabídl Stendera, jenž si učebnicově zpracoval míč a poté se prezentoval střelou ke vzdálenější tyči. Brankář Sarnavskij se natahoval a celou situaci jistil, ale na balon ani tak nedosáhl. Nicméně to nebyla potřeba, protože střela šla kousek vedle levé tyče.

15

Standardní situaci si vzal Kovalenko, který se prezentoval zajímavým centrem do vápna, kde se ke střele dostal Burda a Ukrajina mohla vyrovnat na 1:1. Nicméně na brankové čáře zasáhl skvěle Holthaus, který zaskočil za brankáře a vyhlavičkoval balon do bezpečí. Kdyby Holthaus nestál tam, kde stál, tak to mohlo být už opravdu 1:1.

14

Nicméně teď jsme mohli sledovat zajímavou šanci, ve které se ocitl Charatin, jenž se dostal k odraženému balonu, na nic nečekal a okamžitě vystřelil. Brankář Schnitzler měl plné ruce práce a musel ze své sbírky vytasit parádní zákrok, díky kterému vyrazil míč na rohový kop.

6

Kovalenko se prezentoval zajímavým centrem do pokutového území, kde se ke střele dostal Sobol, ale jeho pokus mu protihráč úspěšně zablokoval. Pak se k balonu dostal ještě Tankovskij, ale i jeho pokus byl úspěšně zablokován obráncem.

David SELKE - 1 : 0

3

Německo právě vstřelilo branku!
DAVIE SELKE obdržel přesnou přihrávku do velkého vápna, kde si balon zasekl a poté ze své levačky vyslal technickou střelu, proti které byl Sarnavskij bez šance a inkasované brance nezabránil.

Německo – Ukrajina

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Selke, 66. Selke

Karty:   36. Charatin (GER), 88. Öztunali (GER) – 50. Markovič (UKR), 77. Burda (UKR)

Německo: Schnitzler – Akpoguma (77. Itter), Stark (C), Kempf, Holthaus – Mukhtar, Öztunali, Kimmich (72. Trümner), Brandt (81. Lohkemper) – Stendera – Selke.
Náhradníci: Gersberck – Itter, Syhre, Friedrich, Trümner, Stolze, Lohkemper.

Ukrajina: Sarnavskij (C) – Markovič, Burda, Kačaraba, Sobol – Banaševič (82. Bilonog), Charatin, Tankovskij (71. Tkačuk), Čumak – Kovalenko – Biesiedin (75. Jarjemčuk).
Náhradníci: Pidkivka – Lukjančuk, Tkačuk, Adamenko, Radčenko, Jarjemčuk, Bilonog.

Rozhodčí: Hansen – Conotte, Belski