Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U19

Rakousko – Portugalsko

1:2

konec (0:1)

25.07.2014, 18:00 • Pancho Arena, Felcsút (HUN) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 4.5 3.8 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Na poslední minutky se na hřiště podívá Mauro Riquicho, naopak opačným směrem odchází Raphael Guzzo.

88

Faulovaný byl Baldé, kterého poslal k zemi Konrad Laimer a sudí mu ukázal žlutou kartu.

86

Portugalsko právě vstřelilo branku!
V pokutovém území si o přihrávku řekl Gelson Martins a balon se k němu taky dostal. MARTINS si zkušeně zpracoval míč, přehodil si ho na pravačku a pohotovou střelou poslal Portugalsko do vedení.

78

Grillitsch si vzal na starost volný přímý kop a nemyslel to vůbec špatně. Zvolil totiž přímou střelu na branku, ale Moreira si připsal skvělý zákrok a nebezpečný pokus zneškodnil.

78

Ze hry odchází André Silva, kterého nahrazuje Romário Baldé.

75

Rakousko se ocitlo v další zajímavé šanci, ale Grillitsch trefil pouze bránícího protihráče, který mu střelu zblokoval na rohový kop.

74

Rafa se provinil faulem a Rakousko využívá přerušení hry ke střídání: ze hry odchází Valentin Grubeck, kterého nahradil Saša Horvath.

62

Portugalsko střídá: ze hry odchází Jorge Intima, kterého nahradil Gelson Martins.

52

Rakousko mohlo jít do vedení, ale brankář Moreira si připsal dva výtečné zákroky a svůj tým výrazně podržel. Nejprve se prudkou střelou prezentoval Blutsch, ale Moreira míč vyrazil. Nicméně k odraženému balonu se okamžitě dostal Grillitsch, jenž pohotově vystřelil, ale ani on proti Mereirovi neuspěl.

46

Rakousko právě vstřelilo branku!
Grubeck se prezentoval chytrou přihrávkou, které se zmocnil FLORIAN GRILLITSCH, jenž si výborně zpracoval míč, navedl si ho na střelu a vypálil zpoza vápna. Brankář Moreira se natahoval marně a stav skóre je opět nerozhodný.

46

Dvě změny v sestavě Portugalska: do druhého poločasu nenastoupili Maderner a Gugganig, nahradili je Bytyqi a Puchegger.

41

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Rodrigues ze své kopačky vyslal úžasný centr do vápna, kde se skvěle uvolnil hlavičkující TOMÁS PODSTAWSKI, jenž přesnou trefou nedal rakouskému brankáři šanci.

40

Faulovaný byl Silva, proti kterému se provinil Lukas Gugganig a sudí mu udělil žlutou kartu. Portugalsko bude zahrávat volný přímý kop.

33

Faulovaný byl Intima, proti kterému se provinil Alexander Joppich a rozhodčí mu udělil žlutou kartu.

31

Rafa se tentokrát prezentoval parádním centrem, který našel hlavičkujícího Rodriguese, jenž se ocitl v obrovské šanci, ale střelu mu zablokoval bránící protihráč. Kdyby se tak nestalo, balon by nejspíš skončil v brance.

20

Do vápna přilétl zajímavý centr, kterého se zmocnil Rafa, jenž se ocitl v zajímavé šanci, obhodil brankáře, ale jeho pokus se do branky nevešel.

7

Faulovaný byl Blutsch, do kterého nepříjemně zajel João Palhinha a sudí mu udělil žlutou kartu.

5

Standardní situaci si vzal na starost Gugganig, který se prezentoval parádní střelou, ale štěstí mu nepřálo a orazítkoval pouze levou tyč.

Rakousko – Portugalsko

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 46. Grillitsch – 41. Podstawski, 86. Martins

Karty:   33. Joppich (AUT), 40. Gugganig (AUT), 88. Laimer (AUT) – 7. Palhinha (POR)

Rakousko: Casali – Brandner (C), Lienhart, Gugganig (46. Puchegger), Joppich – Laimer, Rasner – Blutsch, Grubeck (74. Horvath), Grillitsch – Maderner (46. Bytyqi).
Náhradníci: Lucic – Rosenbichler, Puchegger, Lovric, Horvath, Michorl, Bytyqi.

Portugalsko: Moreira – Rebocho, Duarte, Machado, Rafa – Intima (62. Martins), Podstawski (C), Palhinha, Guzzo (88. Riquicho), Rodrigues – Silva (78. Baldé).
Náhradníci: Sá – Nunes, Riquicho, Ramos, Lopes, Martins, Baldé.

Rozhodčí: Klossner – McDonnell, Larsen