Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – MŠK Žilina

1:1

konec (0:1)

25.07.2014, 19:30 • FK Senica • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

90+2

Domácim sa ale stalo presne to, čo pred chvíľou ich súperovi! Veľká chyba domácich otvorila priestor Čmelíkovi, ktorý ale na konci akcie trafil iba Šullu.

90

Tak napokon nie! Žilina rozohrala nakrátko, čo okamžite využil kapitán Piroska. Ten sa ihneď pustil do vápna na druhej strane, no v poslednej chvíli bol zastavený.

86

Senica dala gól!

Je vyrovnané! JAN KALABIŠKA zúžitkoval Piroskov center z pravej strany, ktorý priletel presne na jeho hlavu. Gólman Krnáč sa teraz nechal veľmi jednoducho oklamať, ostal na bránkovej čiare a nemal šancu na zákrok.

84

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Miroslav Káčer.

79

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Lukáš Opiela, prichádza Tomáš Komara.

73

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihálik, prichádza Dávid Guba.

71

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Samuel Mráz.
Žilinský kouč si napokon striedanie nateraz rozmyslel, pretože Paur pokračuje v zápase.

66

Žltú kartu si vyslúžil aj hosťujúci Čmelík, ktorý nervózne podržal a stiahol k zemi súpera.

64

Domáci kapitán Piroska ešte protestuje proti rozhodnutiu hlavného arbitra a vyslúžil si žltú kartu.

63

Na opačnú stranu sa do úniku pustil kapitán Piroska, no tesne pred zakončením skončil na zemi v pokutovom území. Rozhodca Michlian ale penaltu nepíska a domáci útočník sa hnevá márne.

62

Náskok hostí mohol byť dvojgólový! Po štandardke loptu Šulla len veľmi zle vytlačil pred seba a dorážať sa ju pokúsil Piaček, no mieril iba do gólmana.

50

Senica sa dostala do dobrej príležitosti na vyrovnanie! Po ľavej strane to individuálne skúsil kapitán Piroska, no jeho zakončenie letelo iba nad brvno.

46

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Kosorin, prichádza Denis Ventúra.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matej Jelić, prichádza William Alves de Oliveira.

39

Senica sa takmer dostala ku gólovej šanci! Strela z ľavej strany bola tečovaná, ale to v tomto prípade pomohlo gólmanovi. Lopta padla priamo do rúk Krnáča.

26

Žilina dala gól!

Hostia otvárajú skóre! MATEJ JELIĆ dostal loptu pri šestnástke súpera, potiahol si ju do dobrej streleckej pozície a tvrdo vypálil. Pomohol mu ešte teč brániaceho hráča, ktorý loptu definitívne poslal za Šullu.

25

Ďalšia tutovka pre Žilinu! Hostia našli dieru v defenzíve súpera, Čmelík z pravej strany centroval pred bránku, a tam nabiehal Jelič. Život mu ale znepríjemňoval posledný brániaci hráč, a tak svoj koníček poslal iba nad bránku.

24

Žilina zahodila ďalšiu gólovú šancu! Po rohovom kope sa k lopte dostal Paur, no svoju hlavičku umiestnil tesne nad brvno. Na gól si ešte musíme počkať.

22

Senica s problémami rozohrala od vlastnej bránky a dostala sa až do gólovej šance! Z ničoho nič domáci hráči poslali center z ľavej strany priamo pred bránku, kde ostal nepokrytý Kosorin. Jeho hlavička skončila tesne nad brvnom.

17

Žilinčania zahrali štandardku nacvičeným signálom, ale nevyšiel im. Pokúsili sa o prihrávku do druhej vlny za obranu, ale tá vôbec nebola presná. To ale otvorilo priestor Senici, ktorá sa konečne dostala k streleckému ohrozeniu bránky. Po Hloohovského úniku loptu Krnáč vytlačil na rohový kop.

10

Žilinská akcia ale vyzerala o čosi nebezpečnejšie! Po rýchlom prechode smerovala lopta priamo pred bránku Šullu, kde sa predral Letič. Ten sa v sklze pokúsil zasunúť loptu do siete, ale namieril iba do gólmana Senice.

2

Po rohovom kope letela lopta veľmi nebezpečne k bránke, no nik z hráčov ju nedokázal umiestniť do siete. Brankár domáceho tímu Šulla pohotovo zakročil a všetko zachránil.

1

O úvodný výkop sa postarali hostia a takmer okamžite mohli skórovať! Po niekoľkých sekundách hry sa Žilinčania presunuli do šestnástky, kde v poslednej chvíli center za obranu zrazil Pillár iba na rohový kop.

FK Senica – MŠK Žilina

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 86. Kalabiška – 26. Jelić

Karty:   64. Piroska (SEN) – 66. Čmelík (ZIL)

FK Senica: Šulla – Pillár, Mazáň, Pavlík, Hlohovský (71. Mráz) – Opiela (79. Komara), Chvátal, Hušek, Kosorin (46. Ventúra) – Kalabiška, Piroska (C).
Náhradníci: Junas – Gava, Filípek, Otrísal, Komara, Ventúra, Mráz.

MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Kadlec, Letić, Škriniar – Paur (84. Káčer), Lupčo, Pečovský (C), Jelić (46. Alves de Oliveira) – Čmelík, Mihálik (73. Guba).
Náhradníci: Le Giang – Králik, Hučko, Káčer, Škvarka, Alves de Oliveira, Guba.

Rozhodčí: Michlian – Tomčík, Mikulaj