Menu

Hokej

STILMAT extraliga inline hokeje

ILHK Hradec Králové – Střída Sport Pardubice

6:7

konec (3:2, 0:0, 2:3, 1:2)

25.05.2014, 12:00 • Hradec Králové • Richard Wagner (@Groundhoppik)

47:36

Domácí si berou time-out a Michala Vicha ponechávají na střídačce. Je zde tedy hra bez brankáře! Hradec má na vyrovnání ještě 24 vteřin.

42:20

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí tým ale neskládá zbraně a stahuje náskok svého rivala. Derby je tak zase o krok blíže ke srovnání stavu. Šimon Macháň předal puk DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který neměl problém s tím, aby se postaral o šestou radost Hradce. Asistence: Šimon Macháň.

41:07

Pardubice právě vstřelily branku!
Střída Sport se dostává do dvougólového náskoku a hosté tak získávají na své hole větší klid. Hattrick dokompletoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, když po pasu Jana Veselého kořil brankáře Michala Vicha. Asistence: Jan Veselý.

39:16

Pardubice právě vstřelily branku!
Střída Sport sew prosazuje v početní převaze a dostává se tedy znovu do náskoku! Na hrací ploše nám jezdí další dvougólový kanonýr. Jan Buchtele nabil puk MARTINU FIALOVI, který se dokázal prosadit a zaznamenal tak šestý gól svého týmu. Asistence: Jan Buchtele.

38:28

Hradec Králové se bude po potýkat s početní nevýhodou. Na lavici pro hříšníky je poslán Daniel Komárek (IHK).

35:17

Hradec právě vstřelil branku!
To je zápas jako řemen! Královéhradečtí opět dokázali dotáhnout ztrátu jedné trefy. Svému soupeři tedy oplácejí stejnou mincí, jelikož DAVID SKOČOVSKÝ byl ve správný čas tam, kde měl být a brankář Veselý po jeho zakončení svému jménu moc věrný nebyl. Bez asistence.

34:31

Minutu a půl před koncem třetího dějství je vykázán Jiří Půhoný (IPC), jelikož inkasuje trest za vysokou hůl, načež je mu ještě udělen osobní trest za nesportovní chování, když protestoval proti udělenému trestu.

33:57

Pardubice právě vstřelily branku!
Ovšem na druhé straně se číslo na světelné tabuli znovu mění a na pardubické straně tedy opět svítí vyšší cifra. Samostatnou akcí se dokázal prosadit MARTIN FIALA, jenž tak popáté poslal touš za maskovaného muže domácích. Bez asistence.

33:50

Daniel Voženílek sekl soupeře v brejku a rozhodčí za jeho zákrok nařídil trestné střílení! To se však domácím proměnit nepodařilo, když Zdeněk Čáp nevyzrál na brankáře soupře, a tak je skóre neměnné.

29:58

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí se ale nevzdávají a v téže minutě se jim povedlo se postarat o to, aby bylo skóre opět na obou stranách stejné. Václav Pánek našel LUKÁŠE POPELU a ten se nemýlil, svým gólem rozjásal tribuny a znovu přiblížil Hradec Králové bodovému zisku. Asistence: Václav Pánek.

29:17

Pardubice právě vstřelily branku!
Střetnutí se nám obrací zcela novým směrem a blíže k úspěchu jsou nyní Pardubice, kterým evidentně narostla křídla, jelikož se poprvé v utkání dostávají do vedení! Přes Luďka Brože a Tomáše Šťastného se dostal puk na hokejku JANA BUCHTELEHO, který zavěsil přesně. Asistence: Tomáš Šťastný a Luděk Brož.

26:27

Pardubice právě vstřelily branku!
Máme srovnáno! Pardubický Střída Sport naskočil do třetí části utkání v lepším tempu a rovněž Michal Vich je potřetí pokořen. Půhoného nahrávku zužitkoval DANIEL VOŽENÍLEK, jenž tak dal zápasu zcela nový náboj. Asistence: Jiří Půhoný.

11:30

Pardubice právě vstřelily branku!
A také třetí přesilovka je využita! Tentokrát ale udělala radost fanouškům Pardubic, kteří se tak před koncem úvodní části dostávají do kontaktu! Rychlou kombinaci zakončil po nahrávce Marka Hemského TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, jenž se tak stejně jako hradecký Macháň prosazuje podruhé. Asistence: Marek Hemský, Martin Fiala.

11:20

Krátce před koncem první periody zde máme první trest i na straně domácího celku. Na trestnou lavici musí, ať chce nebo ne, usednout Lukáš Popela (IHK).

07:45

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí jsou dnes v přesilovkách stoprocentní! Když už se Kuťákův trest překlenul do své druhé poloviny, pokořil Michala Veselého ALEŠ PŮLPÁN. Ten svou premiérovou trefou v tomto střetnutí vrací na domácí hole dvougólový náskok. Asistence: Zdeněk Čáp.

06:50

Celek vedený Petrem Hemským se bude muset znovu popasovat s menším počtem svých hráčů na ledě. Tentokrát míří k časoměřičům Filip Kuťák (PCE), jehož podražení ocenili rozhodčí ne potleskem, ale trestem.

05:27

Pardubice právě vstřelily branku!
Střída Sport se také prosazuje a rovněž druhý z maskovaných Michalů, hradecký Vich, musí sáhnout do své branky, aby z ní vyndal kotouč. Ten mu tam propašoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který se tedy zapisuje do statistik jakožto první pardubický střelec. Asistence: Lukáš Procházka.

03:12

Hradec právě vstřelil branku!
To je start panečku! Královéhradečtí si tvoří již dvoubrankový náskok! A opět je úspěšným střelcem ŠIMON MACHÁŇ, jemuž do střelecké pozice adresoval hrací předmět Daniel Komárek. Stav je tedy 2:0 a je na svěřencích Petra Hemského, aby v útočné fázi přidali na obrátkách. Asistence: Daniel Komárek.

01:16

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí celek se v početní převaze prosazuje a ujímá se vedení! Kombinaci tria Albert Popler – David Šafránek – ŠIMON MACHÁŇ zakončil poslední jmenovaný přesně a Michal Veselý tak musel poprvé vylovit puk zpoza své brankové čáry. Asistence: David Šafránek a Albert Popler.

00:48

Pardubice budou hrát oslabení. Na lavici hanby je vykázán Jan Buchtele (IPC), jemuž u rozhodčích neprošlo jeho hákování.

ILHK Hradec Králové – Střída Sport Pardubice

6:7

konec (3:2, 0:0, 2:3, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Macháň (Šafránek, Popler), 4. Macháň (Komárek), 8. A. Půlpán (Čáp), 30. Popela (Pánek), 36. Skočovský, 43. Šafránek (Macháň) – 6. Šťastný (Procházka), 12. Šťastný (M. Hemský, Fiala), 27. Voženílek (Půhoný), 30. Buchtele (Šťastný, Brož), 34. Fiala, 40. Fiala (Buchtele), 42. Šťastný (J. Veselý)

ILHK Hradec Králové: Vich – Skočovský, Pánek, Čáp, Popela, Svoboda – Popler, Šafránek, Macháň, A. Půlpán ml., Komárek.
Trenér: Aleš Půlpán st.

Střída Sport Pardubice: M. Veselý – Brož, Půhoný, Kuťák, Moučka, J. Veselý, Voženílek, Fiala, Procházka, Buchtele, M. Hemský, Šťastný.
Trenér: Petr Hemský.

Rozhodčí: Lučan – Barek

Diváci: 68

Průběh zápasu
1. třetina
00:48
01:16
03:12
05:27
06:50
07:45
11:20
11:30
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
26:27
29:17
29:58
33:57
34:31
35:17
Po 3. třetině
38:28
39:16
41:07
42:20
Konec